angelicageorgson

Alla inlägg under augusti 2012

Av Angelica - 17 augusti 2012 00:54

Meningen var ju att vi skulle till Emelin och ha en liten "vuxen kväll" men när det började regna så blev min man helt off när de gällde att sitta ute och grilla/dricka. så vi planera att ta det imorgon, och då ska det vara sol annars blir jag djupt depprimerad:-( men istället drog vi till Kista och gick runt lite sen ät vi lite mat och köpte kaffe;-) mitt kaffe som jag har tjatat om i flera dagar nu;) gubben ligger i sängen och spelar angry birds på mib lur och jag sitter på badet och bloggar från hans lur.. jag tycker att det känns tomt på bloggen utan bilder men eftersom jag inte har para eller internett på min lur så brukar jag baxa Ahmeds lur när jag bloggar o då blir det ju lite tomt:-) imorgon ska jag laga dolma (försöka i alla fall) haha så får vi se om det blir godkännt av min man och hans bror;-) nu ska jag gå och plåga honom lite med min energy:-)

Av Angelica - 16 augusti 2012 12:17

Har en väldigt morgon trött man!! medans jag har hunnit duscha och kollat faceboooook så ligger han fortfarande och segar!! vi ska dra om 10 min hade jag tänkt så vi hinner iväääg idag!

Bio

Av Angelica - 15 augusti 2012 20:27

Liggeoch leker med Ahmeds telefon medans han duschar. när han är klar (om han nu nån gång blir det) så ska vi till Kista och gå på Bio :) o gissa om jag kommer moffa popcorn , haha :D tillbringade dagen i vårby med Emelin och lilla Theo. så vi gick och åt lite mat sen satte vi oss i lekplatsen) och jag fick baby mysa så sjukt som jag saknade min lilla Limå<3 Imorgon är min man ledig och jag kanske är snäll och låter honom sova till 12:P haha snäll fru han har;) men imorgon på kvällen ska vi i alla fall grilla och dricka med emelin o mario om vädret blir bra:-) så de blir en liten dubbel dajt;-)

Av Angelica - 15 augusti 2012 00:38

Efter att min man gjorde sin tattoo så tog vi en lång prommenad till stan och letade efter en resturang där vi kunde är ta mat.. men det ända som var öppet var burger king och fast food ställerna.. så vi tog burgerking och satt där o pratade lite innan vi åkte hem. Nu är vi hemma och bara chillar:)

Av Angelica - 14 augusti 2012 20:19

Sitter och kollar på min man som blir tatoerad igen;) fett nice att tattoeraren bara kladda lite på hans rygg och och börja (tatoerar på fri hand typ) får se hur resultatet blir;) när vi är klara här så skjag dra med honom till stan där jag vill ha kaffe och bara gå runt:) ska se om jag kan ta några smyg bilder här nu:-)

Av Angelica - 14 augusti 2012 14:40

Sitter på min mans jobb och väntar på att han ska bli klar med sina kunder så vi kan gå och äta lunch, men de kommer bara fler o fler haha!:) sen ska vi se om jag kan rita till hans tattoo som han ska fixa ikväll . han slutar 6 så drar vi till stan och tar en fika tills han ska vara på tattoon! Sen när han är klar dr tänkte jag försöka övertala honnom till att vi ska åka till vårby och träffa Emelin kanske ta nått glas med henne eller bara sitta och umgås:-) aa de e min plan för idag så är de bara o se om han går med på det!:-)

Av Angelica - 13 augusti 2012 22:33

Är åter igen i Stockholm. Ligger i sängen och segar hos min mann vi har vart iväg och ätit på MC så ska vi väl slänga oss i soffan och kolla på film;-) har för mig att de ska vara popcorn kvar sen förra veckan!;-) Men först ska jag slänga min i duschen när Ahmed är klar, och ta en cigg med Emelin som sälskap;-) niiiice vecka kommer det bli då Limå är hos sin pappa och jag är då barnledig vilket jag inte har vart på flera månader!!:-) Fett me nice!

Av Angelica - 11 augusti 2012 00:53

Erkänn att jag har vart lite trög? =) haha Nej men har vart så jävla seg dag att jag inte ens har orkat andas typ...Sitter i soffan och halv kollar på en film som går på 3an, ska ta en cigg sen förflytta mig till min stora sköna säng. Limå fick vara hemma från dagis så jag fick mysa extra mycket med henne innan hennes pappa ska ha henne 1 vecka,! 

Var iväg en snabbis på hennes pappas jobb så vi fick fixa till hennes lugg som var lite sne.. Så drog vi hem och lagade middag och slängde oss i badet sen vidare till sängen. Har pratat med Emelin nu i några timmar och jag o hon har en hel del saker att fixa när jag ska dit!!! O kul blir de fan (för mig i alla fall) Kommer jag förhoppningsvis få ut en hel del energi, Så har jag bestämmt att jag ska med min mann o träna varje dag. Då blir han säkert glad ;) Saknar han o ska äta upp honom!! =) Biljätten e i alla fall som sagt bokad så ska jag ta och storstäda lägenheten imorgon samt packa min väska!! Vänta på att hjärtat ska bli klar med träningen så ska jag säga goood nigth till honom sen ska jag somna som en liten gris!!


Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards