angelicageorgson

Alla inlägg under november 2012

Av Angelica - 17 november 2012 13:43

Idag är jag en skrickig bitch som bara blir irriterad på ALLT! Hatar verkligen helger, igent o göra o allt suger bara balle!! Eller så kan de ha lite o göra me att jag ska försöka sluta röka från och med idag.. Och hur fan lyckas man med de!!??? De där o röka är ju riktiga jävla skiiiit grejjer.. De dizzar vi! Ska ta och fixa något att äta sen klä på trollet och gå ut..

Av Angelica - 16 november 2012 21:29

Var de inte jag som satt för några timmar sen o sa att jag skulle sova tidigt???!! MEn jo visst somnade jag vid halv / och vaknade vid 8!! Vart är felet =/ Så någon tidig natt blir de inte på mig i alla fall.. Så blir jag småt galen på min man som jobbar 1000 timmar efter att dom skulle ha stängt.. Get a life! måste alla klipa sig på samma jävla dag, o just den dagen som jag vill ha honom för mig själv =/ Men det är bara att vänta... ... ... Hatar att vänta, ska slänga mig i soffan eller sängen alderles strax och tycka synd om mig själv!!


Goood Bye Bitches

Av Angelica - 16 november 2012 17:31

Usssh vad jag blem full i magen, inte helt okey! Men får ju passa på att fulla upp magsäcken när man bara äter 1 gång om dagen (inte bra jag vet) Fick sälskap av limås faster med maten då vi år spagetti och köttfärssås mumsigt.. Men nu ska dadi gå hem och jag ska lägga mig i soffan medans limå leker, sen blir det tidigt i säng (hoppas jag)

Av Angelica - 16 november 2012 14:00

Inte okey!! Dagen började med att jag vaknade klockan 12 för då hade limå lyckats stänga av mobilen innan larmet började!! Så de blev ingen dagis på henne och jag hatar att vakna så sent när jag har Limå, man blir bara så seg hela jävla dagen!! :-@ Aa o sen får jag brev från försäkringskassan omm att jag inte får bostadsbidrag denna månaden då jag och hjärtat har blivit sambo ..! INTE okey..! Dom kunde ju ha varit lite snälla o gett mig de denna månad eftersom jag kommer få lön nästa månad och inte vara i behov av varken bostadsbidrag eller soc-bidrag.. Men jaa de får väl bli en tuff månad nu.
Tänkte gå iväg o handla lite sen gå hem o laga tacos och bara feta mig!

Av Angelica - 15 november 2012 20:00

Efter en hel dag på språng så är jag heeeelt jävla slut och känner att jag skulle kunna gå och lägga mig nu, vilket inte är helt okey! Men blir väl inte länge tills jag intar sängläge!


Har tillbringat dagen med Annikki så vi var på stan och gick runt lite och åt på Burger King medans vi väntade på bedövningsplåstret som skulle sitta på i 2 timmar innan hon Barnmorskan skulle börja skära i min arm och ta ut P-staven. Och det värsta jag vet är att andra ska sticka eller skära i mig.. Det känns fan inte okey! Men nu är dn i alla fall ute och jag ska börja med mina p-piller nästa vecka istället.. Får bara se till så att jag kommer ihåg att ta dom så jag fan inte blir på smällen! hahah nej men nu känner jag mig äckligt trött och funderar på att lägga mig i ett kokhett bad sen slänga mig i soffan med någon bra film på datorn eller serie på tvn..


Och det var allt för mig idag!!
JAG ÄLSKAR MIN AHMED <3

Av Angelica - 15 november 2012 09:42

Då var jag hemma i karlstad igen. Kom hem igår kväll och saknade min man redan när jag stod och väntade på tåget. Men det var ju super nice att få min lilla pussgurka =) Och assss skönt att vakna 8 på morgonen av att hon sitter och klappar mig på kinden!!! SÖTASTE... Har varit iväg och lämnat henne på dagis samt fått ringa mina samtal. Halv 12 e de tid för att ta ut P-Staven, (jag hatar nålar) Så hoppas att det inte kommer finnas några i min närhet!! Igår kväll så kom Annikki med sista bussen  och gjorde mig sälskap några timmar innan jag gick och la mig med en enorm huvudvärk. Så har jag ju tagit med mig älsklings dator vilket jag tyckte var skit bra eftersom jag inte har något internett på mobilen. Så nu måste jag bara få igång bilderna vilket jag ska försöka komma ihåg! =)


Kissss sooo long!!  


Hitta i alla fall en  bild på min man ;-) Riktig snygging!!

Av Angelica - 13 november 2012 01:04

Heeeej Heeeej!

Idag har jag vart på min killes jobb, sen gick vi och åt mat. då tog jag en kebabtallrick. Sen när han slutade så gick vi hem och tog det lite lugnt innan vi drog iväg så han fick träna och jag fick sola! det var super mysikg!!


Detta e fan inte min stil.. Men var ju tvungen att prova skriva som en liten gulleplutt!

Nu ska jag fan bli fetare på godis, chips o cola....


BYYYE!!

,,,

Av Angelica - 12 november 2012 16:00

Vaknade vid 1 och märkte att jag var helt själv i sängen ( inte okey ) !! första gången han har gått upp och till jobbet utan att jag har vaknat. Somade om lite sen gick jag upp och duschade av mig sen satte jag mig här vid datorn och har kollat lite serier och ätit frukost. Nu har jag kastat på mig smink och ska snart ta och gå till Ahmeds jobb.


PS! jag har ont i min näsa!!

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards