angelicageorgson

Alla inlägg under november 2012

Av Angelica - 23 november 2012 11:12

Då har jag tillbringat 24 timmar med min man. var och fixade pass till mig och åt ute :-) Han åkte igår kväll vid 12. och jag är sån som håller mig vaken tills jag vet att han är hemma så de inte har hänt nått på vägen. Så de var ju en bra ankedning till varflr jag vaknade försent idag och fick smått panik då jag skulle möta sanna på tåg statioben vid 11. Men de han jag !!! :-) Sitter här nu och fryser till is och väntar på tåget.. så detta ska bli en kanon mysig tjej helg :-) kiss and byee

Av Angelica - 21 november 2012 19:59

Ja idag har jag verkligen sovit hela dagen. Om vi bortser från den halvtinnem jag var vaken för att lämna limå på dagis. Ja och från att jag hämtade henne klockan 4.. Så har vi varit hemma och lekt samt tagit det lugnt! Nu sover skrollan och jag sitter med min cola och ballerina kakor och ska kolla lite gossip girl innan min man kommer =) Men han ska bara ta en dusch så åker han o om inte jag har heeeelt fel så är han väl här vid 12 =/ Bra att inte jag är trött då =) Japp thata it.. Ciaao

Av Angelica - 20 november 2012 17:42

Hej! Har precis ätit varma mackor som blev min middag. Vart på stan med limå och fixat lite med papper sen på vägen hem så träffade vi hennes pappa som tog med henne så jag fick lite ensam tid =) Så det blev att åka hem och städa sovrummet samt slänga in en tvätt i tvättmaskinen. Nu blir det att kolla klart på Grays Anatomy sen blir dt mera städ så det är rent o fint här tills min älskade man kommer imorgon ! (kanske) Men hoppas i alla fall att han kommer =)

Av Angelica - 20 november 2012 10:27

Jag är DÖD på fullaste allvar.. Visst e jag seg på morgonen men inte så här!! Fan inte okey.. Nej ush orkar inte ens skriva.. Ska leta reda på bankkortet o fixa mig... Fast de blir ju inte förs jag har sovit 1000 1ÅR!!


Hejdå!!!

Av Angelica - 19 november 2012 21:46

Äntligen hemma och har äntligen fårr Frukost,lunch,middag (pizza) Var ju iväg på jobb kursen. Verkade ganska bra! Om vi bortser från arbetstiderna 12.15-21-00 Måndag-Onsdag.. Och dom tiderna passar ju absolut inte när man har en 2 åring som slutar dagis klockan 16.00 Synd men det är bara att leta vidare efter något annat och bättre... Ska snart ta och lägga mig i sängen och sova, sov ju inte många timmar inatt och känner mig heeeelt utsliten!! Nej nu blir det att prata med älsklingen och ta de lugnt!

Av Angelica - 19 november 2012 10:19

Okeéey,,? Något är fel.. Jag vaknar en måndag och är jävligt pigg, och efter bara 4 timmars sömn. Något lär ju vara fel!

Aaa var i alla fall och lämnade limå på dagis sen till affären o handla lite och så hem och STÄDA på morgonen, jaa de e inte normalt. Men har i alla fall diskat och dammsugat =) Så nu blir det min frukost framför tvn med min serie och lonely mys! Herrråååå

Av Angelica - 18 november 2012 22:09

Halllllllooo im alive,, typ! Igår kväll samt HELA dagen idag har jag och Annikki suttit och kollat på Gosip Girl som jag har laddat ner. Otroligt bra tidsfördriv och jävligt intressant. Nästan så att jag vill rycka av mig håret iblan.. JAg är inte den som tycker om att vänta o se vad som händer, allt ska hända direkt och jag ska fatta allt direkt.. haha.. Ska slänga in lite pommes i ugnen som vi kan sitta och feta oss med samt BEAsås.. mumsigt...!


Imorgon blir det en heldag på stan med att fixa papper m.m sen 16.00-20.00 Har jag utbildning till jobbet,, jaa jävligt dårliga tider när man har barn! Men Limås pappa ska ta henne. Tycker det är SKIT BRA att limås farfar vill att limås pappa ska ta mera ansvar och försöka klara sig lite själv och inte bara lämna över allt på farmor och farfarn. Hoppas bara att han også ska börja tänka lite mer vuxet men det kommer nog snart (hoppas jag) =)


Lär ju säga god natt redan nu då datorn e upptagen tills läggdags med serien! Men god natt bitches o hoppas ni inte drunknar! ;) HAHA!!

Av Angelica - 17 november 2012 19:29

Har tillbringat dagen/kvällen hos limås farmor o faster (bara dom som var hemma i alla fall) e ju kvar här än så länge men Limå håller på och leker med deg tillsammans med sin farfar.. men snart dags att gå hem och fixa lite mat och hoppas på att någon film är klar:) så blir det ensam mys fast med min man i telefonen lite då o då:-) Och bara för att han är så söt o bäst så ska jag lägga upp npgra bilder på honom ! :-)

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards