angelicageorgson

Alla inlägg under december 2012

Av Angelica - 7 december 2012 09:52

Tjaaaaa!! japp idag vakna jag på ett bittert sätt (syster kasstar kuddar på mig) !!! Men nu är Limå på dagis och jag är klar för jobb skönt att syster kör så slipper jag stå o frysa mellan buss byten..
och nu är det.dags för min föra vän frukost/redbull

Av Angelica - 7 december 2012 00:42

Sitter och kollar gossip girl med syster.. även om jag redan har sett det så måste jag ju vara med och hålla Mariann sälskap.. Japp o som vanligt så är det hår färgning som precis blev klart... japp så har syster haft lite kul med kina puffarna!! :-)

Av Angelica - 6 december 2012 11:47

Värsta timmen i mitt liv!!! Vaknade lite för sent och ser att jag har över 130 missade samtal!!? normalt? nej.. så det blev att slänga på limå kläderna och ge sig ut i snöstormen.. japp så var det bara att sätta sig i jävulens stol!! hade jävligt många självmordstankar där ett tag.. men efter 4 SPRUTOR bedövning och 2 stygn senart så var dom klara.. asså sprutor ska man fan inte ha i munnen... och man SYR inte i munneb!!! ALDRIG att jag gör om detta... ALDRIIIIG... !!! o känner mig fan inte vacker när de kommer blodigt dräggel så fort jag öppnar munnen och så känns det som att mitt halva huvud har fått stroke.. Inte okey!!! Nu ska jag tänka på om detta handikappade facet ska till stan eller sova

Av Angelica - 5 december 2012 23:42

hej!
hahaha nooo life..
lite bitterfittig blev jag när jag somnade vid 6 och vaknar 8 av att mannen ringer och säger att han inte kan komma...!! :-@ inte fucking okey! men men som straff MÅSTE han stanna längre nästa vecka (tis-tor)
Men nu blir det kolla desperate housviwes sen kanske omublera vardagsrummet.. om jag inte tar det imorgon.. efter tandläkaren och bessök på tingshuset..!

ciaaao

Av Angelica - 5 december 2012 17:03

fy fan vad jäg blev mätt!! Hade köpt mat för att göra men när jag väl kom hem så orkade jag inte.. blev att beställa hem pizza istället.. älskar utkörning.. de gör ju att man verkligen inte behöver gå ut när de e så kallt :-) hade jag inte haft barn eller jobb så hade jag aldrig gått ut!!

Så måste jag erkänna att jag har varit nått för jävligt trött idag.. not cool...
efter jobb stannade jag lite på stan och köpte ett par nya byxor till lillen samt 2 höghalsade tröjjor o en tjock tröjja.. och till mig blev det en ny maskara och puder. Funderar nästan på om jag ska städa lite nu sen aova till min man kommer eller tvärtom.. Om han nu kan köra i detta jävla svenska väder...!

ååååå döööö trötttt!!!

...

Av Angelica - 5 december 2012 10:40

fitta!! vad kallt det är...!

Av Angelica - 3 december 2012 22:29

där var mobilen äntligen på tankad!! Så nu blir det mer bloggande och bilder..

måste ju bara berätta att jag älskar min man något för jävligt mycket och att han är världens bästa på alla sätt.. Första gången jag verkligen känner att jag har träffat en man!! och inte bara någon omogen jävel!! Så massa kärlek till min älskling<3

Ska vi se veckans planering..

tisdag: jobba 11.00-14.00 sen ev. färga bossens hår och ev. om mublera/städa hemma..

Onsdag: jobba 11-14 så köpa ny jacka till Limå och invänta älskling som kommer..

Torsdag: jobba 11-14. umgås med min man och hämta ut passet. och på kllen kommer syster med barna och sover över..

fredag: jobba 11-14 så ska jag och limå åka med syster till töcksfors och tillbringa helgen med kära mamma..

japp thats it.. o nu ska jag upp från badet !

Av Angelica - 3 december 2012 15:58

Japp, där var andra arbetsdagen avklarad.. Känns skönt att inte bara sitte hemma hela dagarna och det bästa är ju att tiden går så fort när jag är där! Och så tror jag att jag jobbade lite bättre idag. Var i alla fall lite mer säker på vad jag gjorde och vart allt skulle vara. Så de var Niiice!!


Jaa så måste jag ja fan ta och klaga på denna JÄVLA kylan!!! typ 15- gradet ute är fan inte okey för mig!!!! Går ut med jeans och tights under och 2-3 tröjjer OCH vinterjacka o vantar. Ändå fryser jag skiten ur mig!!!


Annikki kom med mig hem då jag mötte henne vid bussen från jobbet. Jaa o nu blev klockan så mycket att de e dags att hämta min lilla älskling från dagis!! =)

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards