angelicageorgson

Alla inlägg under december 2012

Av Angelica - 18 december 2012 17:23

ÄÄÄÄntligen hemma efter 4 Timmars jobb, som jag tycker gick skiiit bra.. De gick undan och vi blev klar med allt fort, Efter jobb gick jag upp och väckte Annikki och drog med henne till stan då jag trodde jag skulle hinna lämna inn papper men de han jag inte. Måste höra om jag får gå ifrån jobb lite tidigare imorgon så jag hinner till banken m.m Men jaa efter jobb så fick jag springa runt halva stan fram o tbx, eftersom jag fick i uppdrag av kocken att lämna in hans mobil på lagning, och eftersom dom kunde laga den fortare än jag trodde så blev de att lämna mobilen där jag sa att jag hämtar den imorgon, sen te bk så tbx o säga att jag hämtar den idag, så till Pitchers där kocken jobbade för att hämta pengar o såååå vidare och hämta mobilen sen lämna den till kocken igen,, hahah gissa om jag är trött på att gå!!! ååå skönt att Limås Farmor kunde hämta henne från dagis så jag kan ordna i kläd rummet samt tävtta kläder o hänga upp dom!!! Då e bara frågan vart fan jag ska göra av kläderna.....?????????????

Av Angelica - 18 december 2012 09:55

Yeeeeey jag kom upp på morgonen !!!! =D överlycklig tjej! Lämnade limå på dagis och gick till konsum o köpte 4-pac redbull och en påse lussebullar (frukost) Och snart är det dags att åka iväg till jobbet känns underbart haha =) aja jag har fått i mig för mycket redbull nu!


ciaaao

Av Angelica - 17 december 2012 20:03

Dagen började som BAJS!!! Vaknar av mig själv och ser att klockan är 11.30,,, fatta paniken när man börjar 11.00 Så skicka sms till resmije och sa att jag hade försovit mig och frågade om jag skulle komma ändå, men de skulle jag inte. Så var 100% säker på att jag skulle få sparken =/ Men så ringde hon och sa att jag får en ny chans. Så nu jävlar måste jag komma på hur jag ska komma upp på morgonen, nya chanser får man ju inte hela tiden!


När Limå slutade dagis så tog vi bussen till stan och gick runt lite, så träffade vi Faster och åkte till IKEA där jag köpte en leksakslåda till Limå och 6 nya stora glas eftersom alla har lyckats gå sönder =/ så när pengarna kommer denna månaden så måste jag köpa garderob till Mina kläder som liggen över hela golvet i klädrummet (har ju fan inte nån stans och lägga dom) Och nya tallrikar samt bestik och lite saker till köket..


Nu väntar vi på att potatisen sak bli färdig så blir det mat sen sova för skrollan och mig inte långt efter..


Thats it for today!! Längtar tils fredag då jag ska åka till Stockholm och få mysa med min älskling!! <3

Av Angelica - 16 december 2012 16:58

Fyfan va seg dag.. Somnade klockan 5-6 eftersom jag o Annikki satt uppe o pratade hela natten, efter att Resmije o dom hade lagt sig.. Så sov jag o Limå på Ejups rum,annikki i soffan och resterande i resmijes rum :) såg ganska gulligt ut.. Så blir man väckt av Hitler själv!!! ANNIKKI .... Då va jag fan inte glad.. Så blev de frukost och vila.. Och av någon konstig jävla annlednig blir jag väckt på samma sätt igen.. O när jag e så jävla trött som jag har vart idag... Då ska man inte väcka mig!! För då är jg bitter hela dagen.. Men trots det lyckades Annikki göra mig glad med godis.. Så nu passar vi barnen medans resmije e o habdlar sen ska jag och limå åka hem och ta ett 3 timmars bad!!!

Av Angelica - 15 december 2012 00:57

Japp några glas senare.. Älskar tjej kvällar

Av Angelica - 14 december 2012 22:21

Efter att ha varit hemma från jobb men en unge som absolut inte skulle sova inatt... 3-7 var hon vaken, sjuk!!?? Ja så har jag sovit halva dagen från att killen åkte till 7 tiden.. Då hörde Annikki av sig o bad mig komma till Resmije och göra dom sälskap med vin. så då tänkte jag, why not!? Någon gång måste jag ju lära mig dricka vin også så varför inte idag.. Limå blev ju glad över att få leka/bomba lägenheten med Gresa men nu har barnen lagt sig så snart åker vinet fram. 3 små apor heter det!!! Vi kommer nu känna oss som 3 små apor när vinet är slut..

Trevlig kväll!!

Av Angelica - 13 december 2012 08:38

Helt otroligt att jag vaknade 7 och kom i tid till tandläkaren.. Och sum tur va så kunde riktiga tandläkaren komm och kolla mig lite snabbt mellan 2 andra töntar.. Annars hade jag ju fått vänta till nästa vecka o kanske bli tvungen o vara borta från jobbet... Men tur att de blev klart!
Ja o anledningen till att jag hade svinont var för att en tomat skärna hade fasnat exakt i såret som sk läka... Mysigt.. Men hon spolade rent och fick bort infektionen så nu känner jag mig mycket bättre i käfften!..

Ååå va mysigt det är att ligga och bli kramad av sin älskling.. Öen måste snart gå igen o få iväg Limå till dagis sen göra mig iordning för jobb...

Men först: MYSA!!

Av Angelica - 12 december 2012 19:07

I brist på liv så sitter jag hos resmije med Annikki, fidan (andra chefen på jobbet) samt alla barn 1år , 2år och 3år... Så nu är det bara att invänta gubben som åkte ifrån stockholm ganska nyligen.. Så blir väl för mig att åka hem innan dess ganska snart antar jag... kanske..! ? Ska ju till tandläkaren imorgon 07.45 PÅ MORGONEN!!! Då är ju knappast jag vaken... Så antingen blir det en sömnlös natt eller en tidig kväll, och ska jag vara ärlig så tror jag mer på en sömnlös natt... Men så ska jag ju både jobba och gå på lucia imorgon... Äsh orkar inte.. Blir fan och ta en cigg sen åka hem och städa lite!!

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards