angelicageorgson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Angelica - 21 augusti 2011 22:47

Idag har det varit en riktig seg dag! Vaknade ganska sent så var vi bara hemma till 6 tiden så när man väl gick ut så skulle det såklart börja regna =/ inte okey...! Gick runt lite med saresh och shanika , köpte mat (panpizza) satt utanför med dom och anela lite, Så hem till killens familj och bara, ja.. gjorde ingenting. nu sitter jag i alla fall i köket som vanligt så ska jag bara ta och slänga mig ner i soffan o kolla om de finns något på TV. Annars blir det sängen. Och imorgon har jag i alla fall något o göra för då ska jag lämna in lite papper och ringa några samtal. Bye bye sålänge

Av Angelica - 21 augusti 2011 00:11

Sååå, sen sist jag skrev har jag varit ute med Saresh och Limå såklart, Hemma och myst med limå (saresh var med hela kvällen) Så kom killens kompisar hit och dom sitter nu fortfarande och dricker. Limå sover sen ett tag tbx. Hon hade ju lite svårt för att somna, Men inte konstigt när ett gäng kurder sitter i rummet brevid och pratar/sjunger. Fick även en överaskning idag, Anela kom hem från serbien, Hauras ringde bara och sa att Saresh måste komma hem för det har hänt en sak och rätt vad de va så stod dom bara här utanför, Så dom kom upp och pratade lite sen drog dom alla hem. Glömde pressa in att jag och Saresh blev jagad av med gubbe, Saresh första ord var - SPRING!

Jag- Men fan ta Limå och spring du så har jag äntligen chansen o få smälla till någon (vilket man aldrig kan göra när man går med barnvagn) Men det fick jag inte. Så fick nöjja mig med att slänga kommentarer till han =/ Kanske lika bra?

Nej har så otroligt tråkigt men ska se om jag hittar något roligt på nätet =S


        Min nya dator ;)


Och lite andra bilder :)

Av Angelica - 20 augusti 2011 16:51

Sitter hemma hos killens familj och här är det liv som vsnligt :) Och det trivs ju limå med eftersom hon får en massa uppmärksamhet. Har ätit kyckling och ris med god sås. Annars har jag hitils bara varit hemma städade lite eftersom killen har bjudit hem sina arbetskamrater. Och så var jag ju så klart på en liten promenad och handlade lite småll i affären. Ska nog bara ta och ge Limå lite mat nu sen ut och gunga med henne , eller bara få lite frisk luft =) slänger väl in ett litet inlägg ikväll om jag kommer ihåg det :)

Av Angelica - 19 augusti 2011 18:09

Sitter och tar en paus efter att ha varit i stan hela dagen och fixat med papper så spenderat några timmar på Annies jobb sen hen och städa och laga mat. Limå är hemma hos sin farmor Under tiden jag skulle städa men hon kommer väl snart :) Killen slutar jobbet nu så väntar på att han ska komma hem så vi kan äta den goda Fajitasen som står och väntar. Tyvär har det regnat hela dagen och det är inte okey ! ! Och får ju inte glömma att stockholms resan är bokad och klar, Torsdag-Måndag ska jag vara hos min bror, och som sagt blir det familjeträff på Lördan. Så det blir ju mysigt =) Jaa, finns ju inte mycket mer att skriva om min dag. Så ska ta och lägga in några bilder från dom senaste dagarna =)



Glömde ju skriva att Limå var och fick styla sitt hår ;) hehe riktigt cool blev hon ju.

  


  


haha TREVLIGA Annie ;)

  


Och söta Jennie =)  

Av Angelica - 18 augusti 2011 21:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Angelica - 17 augusti 2011 23:28

Prata med mamma i tlf nu, kort inlägg: Ska eventuellt få extra jobb på caffe, det gillas!! Så har plockat fram kläder och fixat iordinig. Har idag tvättat och fixat iordning. Annars har jag varit i stan med annie (som jobba) och jennie som vandrade runt med mig på stan. Nu ska jag dra så hörs vi imorgon. Ska bara lägga upp en gammal bild som min systert EX skickade


 

Av Angelica - 17 augusti 2011 10:45

Sitter i köket vakna för nån timme sen, Exakt när jag skulle sätta mig ner och skriva så blev limå trött så ska ta och lägga henne och skriva mer ikväll o lägga upp MASSA bilder ;) nice huh..

Av Angelica - 16 augusti 2011 19:19

Kom nyss hem från stan efter att ha varit och lämnat Sanna på bussen så drog jag hem till Z där R var så vi satt och bara pratade om allt som hät sen sist vi sågs. Sitter i köket nu och lynnnar på musik, redo för att städa. Har damsugat kök o hall så ska jag ta disken sen gå över till sovrummet och vardagsrummet. Limå är inne i vardagsrummet och myser med sin pappa ;) Blir väl ett till inlägg senare om jag kommer på något riktigt intressant o skriva om, Kiss and Love ! ! !


 

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards