angelicageorgson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Angelica - 29 augusti 2011 09:20

BLir ett mega fort inlägg... Säger bara god morgon och att jag nu ska dra och fixa mina naglar ;) sooo se u later =) Hoppas ni alla får en kanon bra dag. Kiss and love

Av Angelica - 28 augusti 2011 22:30

  1. IM HOOT
  2. IM CUUUTE
  3. IM A MUM
  4. IM FROM SWEEEDEN
  5. IM BORED
  6. IM LOCKINT ATTTTTTT TV
  7. ANELA ISSSSSSSSS GAY

HAHAH men neeej jag har inte lite tråkigt, fick nästan lite panik när jag kollade på klockan och såg att den bara var halv 11... =O Jag bah, WTF? men neeej jag skojar, men jag har riktigt tråkigt utan att skojja!


CIAAAO BELLA!

Av Angelica - 28 augusti 2011 21:14

Såå nu har alla gått och lagt sin så allt har även blivit lugnare. Sitter framför TV:n och kollar på 2 and ½ Men,, Limå ligger här brevid och sover. Kan börja med att berätta från morgonen, Vaknade vid 9, åt frukost och fixade mig och limå som vanligt, pappa kom och sa hejdå eftersom han skulle åka hem igen. Rocky (Bror) skulle måla och fixa i vardagsrummet så jag och veronica med barna drog till wäsby på shopping, köpte 3 fina t-shirts till . Så tog vi någon fika och kaffe sen bokade till till imorgon då ag ska göra manikyr =) Ska bli så nice såå, Så kom vi hem och ät lite lunch sen gick jag och limå en promenad som slutade med att jag var 600:- fattigare, Så hade köpt mat och sånt till limå, gerdiner, gardinstänger, kuddar och massa små saker =) inte kul o använda pengar men det blir säkert fint hemma sen =) . Så efer de hem till bror och äta paella, (mums...) sen bara fixa iordning och packa ihop allt eftersom jag ska hem morgon. Tåget går vid 19 och jag kommer vara framme i karlstad vid 22. Ska bli skönt att komma hem till sin egna säng och till killen. Limå saknar säkert sin papa jätte mycket. . Men nu ska jag kola klart på mitt program och dricka min red bull, sen ringa killen och ut för att ta en cigg. Efter det ska jag mysa ner mig brevid limå och krama henne hela natten lång =) Kiss and love my lover!


 

Av Angelica - 28 augusti 2011 16:51

Shooo.. har varit o shoppat idag igen. Ska bara ta och lägga in några bilder från familjeträffen sen måste jag gå och mysa med min bebis, få ta en bigg update senare när det är lite lugnare =)


     

Blev bara några få bilder på kusinerna o mig + Bror <3

Av Angelica - 27 augusti 2011 21:40

Kom tbx hem till min bror för inte så länge sen, limå sov i bilden så hon är ju inte precis trött nu =/jag e svin trött men väntar bara på att Bror o hans tjej ska kolla klart på filmen från igår eftersom dom bara såg halva. Sen Måste ju såklart limå somna, Imorgon blir det shoping, ska försöka hitta något fint till min lilla söta älskling ( Peshte ) .. Familjeträffen var jätte kul och tiden bara flög iväg, fick tacos och massa fika och annat godt. Tog en massa bilder eftersom min syster i Spanien så gärna ville ha, men får ta och lägga ut dom imorgon eftersom dom är på kameran som ligger i arnvagnen SOM LIGGER i bilen =) Nu vill jag bara sova men filmen är inte klar förs om 1 timme =S Inte okey..! Men, men.. Måste tvätta av mig och byta kläder sen ut och ta en cigg innan jag försöker lägga Limå igen.. God Natt på er alla <3

Av Angelica - 27 augusti 2011 09:42

Vaknade för kanske någon timme sen, Har Ducshat med limå och gett henne mat. Ska ta och äta frukost om jag inte går till cafeet och får en kaffe også =) Men nu först måste jag göra mig klar =) Big day today =)

Av Angelica - 27 augusti 2011 00:05

Såå Kan börja med att skrivaatt de bliv shopping, köpte nya tights till mig som jag ska ha på mig imorgon när vi drar på familjeträff, så mössa,vantar och 2pack strumpbyxor till Limå. Så hon är klar för vintern,,, ska ta bild imorgon oc lägga ut ( om jag kommer ihåg ) Så åt vi på MCDONNALDS sen hem och kolla på film och ha fredagsmyyyys =) Bror o hans tjej gick o la sig för ca, 1 timme sen så det var bara jag som såg klart hela filmen. Och nu sk ajag ut och ta en natt-cigg sen göra mig klar för natten ;) See u tomorrow, =)

Av Angelica - 26 augusti 2011 18:06

1. tre namn jag lyssnar till : Angelica, Bea, Angie

2. Någonting jag tycker om med mig själv : Säger vad jag tycker rakt ut!

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: När jag gör saker utan att tänka efter.

4. Detta är jag rädd för: Något skulle hända med Limå <3

5. tre saker jag vill ha varje dag: Mys från Limå, Musik och redbull =)

6. tre saker jag absolut inte kan göra: äta svamp, spara pengar och sitta hemma en hel dag

7. detta tycker jag om att göra: mysa med limå

8. detta vill jag göra just nu: SHOPPPPPPA

9. Bästa känslan: kärlek

10. Värsta känslan: stress, oro, sorg

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner ska ha: Snäll, visa känslor, glad och bara min!

12. är jag kär just nu: Ja

13. vill du gifta dig: nej.

14. följande saker jag vill göra innan jag dör: mycket!

15. min käraste ägodel: Limå såklart

16. något jag vill ha i present: en resa=)

17.detta har jag på mig just nu : Tights, linne & tröjja

18.favoritkläder: Allt!

19.favoritdjur: Hund

20.följande musikstilar tilltalar mig mest: reggie, hiphop , rnb å reggaton,

Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards