angelicageorgson

Alla inlägg under november 2010

Av Angelica - 13 november 2010 14:00

kl 14:00 Nu har jag och mamma kommit fram till karlstad och är hemma hos my love. Vi ska låna systerns bil och åka iväg till IKEA så vi får lite nya saker till lägenheten. Det är ju ganska mycket man behöver innan allt är helt klart. Nu kom systern så nu drare vi . Ciaao!

Av Angelica - 12 november 2010 14:15

Är nu i banken med mamma i sverige, har inge internett hemma så blir inge blogging hemma. men ska snart till my lovee. ska äta pizza nu med mami.. looove!

Av Angelica - 11 november 2010 21:15

Sitter nu äntligen i huset i Sverige. Skönt att få komma hem. Man har ju alltid trevligt med syskonen men det är skönt att få vara ensam lite også. Mamma är ju här med mig men skönt med mindre folk. Var på kontroll idag, gick otroligt bra. Allt var bra och lill Flickan växer bra och hjärtat lät bra. Ska tbx om 2 veckor igen så ska jag på kontroll var 14-dag istället för 1 gång i månaden som det var förut. Kommer nog bli ganska jobbigt att åka fram och tbx mellan huset och oslo. Men det får bara vara så. Har ingen aning om vad det blir i helgen. Antagligen bara ta det lugnt eller åka till min kära. Men det får tiden visa! Nu ska jag sussa kudden! GooD NighT!

Av Angelica - 10 november 2010 23:35



Tanken av ett liv utan dig, får mig att falla ner på knä, be till Gud att vi en dag delar ett barn, delar en drömm. Att det alltid e du och jag. Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad dom gör. För jag vet att vi lever för varandra, kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.


Jag känner dig som mig själv. Två liv som går paralellt. Samma förflutna men fett olika på alla sätt. Du får mig att spegla mitt egna liv. Mun mot mun gav hoppet om kärlkek liv, be på rutin om att vi är och förblir. Adelaida, du visa mig hopp när döden slockna. Du tog min hand när döden locka som mäst. Ropa mitt namn och jag kommer direkt!

Viskar i hennes öra om hur hon vänder mitt liv. Kan inte andas! En sån vacker person att Gud han själv ler. Har blottat tanken att se dig i mina böner. Med handen på korset svär jag dig trohet. Min önskan i livet är att se dig med mina söner.

Av Angelica - 10 november 2010 22:39

Sitter nu ny ducshad hos syster. Har nyss varit ute hos mamma och kollat på film (Dagboken) en söt film. Idag har jag o mina syskon och mamma varit på cafee sen åkte jag och ena systern till hund uppfödaren för att kolla på dom nya valparna. Sååå söta är dom, 3 och en halv vecka är dom nu. Viller bara ta dom och äta dom alla. Ska lägga ut bilder men min dator är inte så sammerbetsvillig idag. Ska snart gå och lägga mig upp tidigt imorgon till sjukhuset klockan 10 för att prata med en specialist på unga mödrer. Kommer bli intressant och se vad hon har att komma med. Sen halv 1 har jag tíd för kontroll. Så får vi se hur mycket större min lilla mage har blivit ;) När jag var på sjukhuset i måndags då fich jag typ ett schema för att fylla i hur lång tid det tar för min lilla flicka att sparka 10 gånger :) Så det är ju mysigt att ligga och peta på henne på nätterna och hon blir så arg och ska sparka tbx. (hehe) Nej nu ska jag läsa lite om graviditeten sen slänga kläderna i torktummlaren och sen lägga mig och sova om jag inte hittar något intressant på TV. Kiss and love!



Av Angelica - 9 november 2010 22:02

Sitter nu hos syster igen och kollar på någon serie som går på TV. Idag var jag mamma och systrarna på cafee där vi åt lite lunch. Sen åkte vi till Pers grav och tände ett ljus (R.I.P) Så har jag passat systers dotter medans hon och mamma var på sjukhuset. Men annars har jag bara suttit och virkat en filt till min dotter hela dagen. Garnet har massa rosa färger i olika nyanser. Den kommer bli riktigt fin ;) Nej nu ska jag se klart min serie och virka lite till sen lägga mig och sova. Ska och se på hund imorgon som syster ska köpa :D kiss and love!


Av Angelica - 8 november 2010 19:30

Nu sitter jag hos min syster igen och väntar på att maten ska bli klar. Mamma lagar panbiff med potatis och brunsås. *mmm...* syster sitter o ser på TV o systrarnas barn springer runt och leker med sitt. Och som sagt så var jag  på ultraljud idag vilket gick bra, Behöver inte ta planerat kejsarsnitt. Var også hos min doktor för för att kolla vad det var för ulslag jag hade fått. Han sa att det antingen var Hormoner eller alergi. Så fick några tabletter mot alergi som har gjort mig något otroligt trött. Så direkt efter maten ska jag bara gå och lägga mig för att sova. Mer en det har de inte varit idag. Men det kommer en ny dag imorgon ;)

Av Angelica - 8 november 2010 12:45

Bebisen

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.


Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.


Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.


Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.


Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika. 










Presentation


This is Me! och min vardag som 18 årig mamma till min dotter Limå född:2011-01-05.. Berättar om allt som kommer upp i huvudet just när jag sitter och skriver, Finns inga gränser med mig :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mee

Bea

<3 Just Love <3


Ovido - Quiz & Flashcards